top of page

WERKWIJZE

Adimon staat voor Advies, Implementatie en Ondersteuning. Succes staat of valt met de uitvoering. Daarom gaan we verder dan alleen het maken van strategische plannen en het rijp maken van de organisatie voor die plannen: onze consultants voeren de plannen ook (mede) uit. Zo zijn we aandeelhouder in de oplossing in plaats van aandeelhouder van het probleem. Dit deel van een project spreekt ons aan en zet ons aan tot aanpakken en presteren. We weten namelijk dat we ook hier het verschil kunnen maken.

 

De stappen

We zijn partners van start tot finish. Samenwerken levert meer op en samen doorlopen we grofweg de volgende stappen:

Kennismaken:  Introductie en samen kennis maken!  
We gaan op zoek naar de vraagstelling en wat wij te bieden hebben om tot oplossingen te komen.

Eerste voorstel: In begrijpelijke taal ontvang je een beknopt voorstel. Dit dient als praatstuk voor een oplossingsrichting.

Analyse: Wanneer je ons vraagt om aan de slag te gaan, beginnen we met verdiepen. We willen weten hoe de zaken in de praktijk lopen. Dat wat we meteen kunnen oplossen, lossen we meteen op! Na ongeveer 2 weken rapporteren we onze bevindingen.

Opleveren projectplan: Nadat we samen de bevindingen hebben besproken, leggen we binnen 1 week de doelstellingen en de weg er naar toe vast in een projectplan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Opleveren en borgen: Het plan wordt in verschillende fasen uitgevoerd en opgeleverd. We committeren ons aan zowel de inspanning als het resultaat.  Dat maakt ons uniek! 

Fluïde

Elke organisatie, elke situatie is anders. Daarom houden we niet halsstarrig vast aan ons stappenplan. Het is fluïde. Eén ding kunnen we echter beloven: vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, gaat er iets bewegen. Met als doel: middelmatigheid ombuigen in een topperformance. Dit realiseren wij soms al binnen 2 maanden! 

bottom of page