top of page

Welkom Chris Leeuwenburg | Business Development Consultant


Per 13 november 2018 is Chris Leeuwenburg gestart als Business Development Consultant bij Adimon. Afstemmen en het verschil maken tussen vraag en aanbod is zijn missie. Door zijn opleiding en werkervaring weet hij het verschil te maken bij het verduidelijken van vraagstellingen, het uiteenrafelen van capaciteitsvraagstukken en het vertalen naar mogelijkheden. Je kunt Chris dus altijd vragen om organisatieproblemen in perspectief te plaatsen en positief te benaderen.

Chris heeft zijn werkervaring tot nu opgedaan in marketing en sales rollen in het nationale en internationale bedrijfsleven. Wat hij met zich meebrengt zijn die voorbeelden van marktgericht organiseren en die in de praktijk werken en waar organisaties hun toekomst op kunnen richten. Chris is vastberaden en enthousiast. Hij krijgt energie van het samenwerken aan kansen. Hij zet graag zijn empathisch vermogen in om mensen optimaal in hun kracht te zetten. Het is zijn overtuiging dat een bedrijf excelleert, wanneer de werknemers doen waar ze goed in zijn. Bouwen aan een organisatie en bijdragen aan een gezonde toekomst voor mens en organisatie is wat hem drijft.

Chris is bereikbaar via chris.leeuwenburg@adimon.nl


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page