top of page

Welkom Lotte Elliott | Consultant


Per 14 mei 2018 is Lotte Elliott gestart als consultant bij Adimon. Zij heeft de bachelor Bestuur- en Organisatie Wetenschappen en de master Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. De master Health Care Management (HCM) heeft zij afgerond aan de Erasmus universiteit van Rotterdam. De opleiding BCO heeft er voor gezorgd dat Lotte inzicht heeft gekregen in de werking van organisaties en teams. Haar masterthesis heeft zij geschreven over de sociale identiteit van medewerkers binnen een zorginstelling, waarbij gekeken is of en hoe sociale identiteit hun motivatie en prestatie beïnvloed. Door de opleiding HCM heeft Lotte inzicht gekregen in complexe situaties binnen de dynamische zorgsector. Haar masterthesis heeft zij geschreven over de huisarts als medisch leider, met als doel om te kijken of educatie met betrekking tot management en leiderschap meer aan bod moet komen in het curriculum van de huisartsenopleiding.

Organisaties helpen is wat Lotte graag wil. Samen opzoek gaan naar het probleem, om vervolgens samen tot een oplossing te komen. Hiernaast vindt zij de werking van organisaties/teams interessant en hoe individuen zich binnen een organisatie/team bewegen. Lotte is te omschrijven als sociaal, gemotiveerd en als een harde werker. Na een tijd gewerkt te hebben als voedingsassistent binnen verpleegtehuizen is Lotte nu klaar om zich in te zetten voor Adimon.

Lotte is bereikbaar via Lotte.Elliott@adimon.nl


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page