top of page

Welkom Nils van de Reijt | Consultant


Per 1 maart 2018 is Nils van de Reijt gestart bij Adimon als consultant. Nils heeft een Master Organisation Studies afgerond in Tilburg en aanvullende mastervakken in Strategic Management gevolgd aan Pécs University in Hongarije.

Tijdens en na zijn management traineeship bij een groot logistiek productiebedrijf heeft Nils veel bereikt met het ontwerpen en implementeren van grote (strategische) veranderprojecten. Daarbij heeft hij zich regelmatig vast mogen bijten in complexe problemen op strategisch niveau, om die te samen met alle stakeholders te vertalen naar mooie verbeteringen voor de organisatie. Na een mooie wereldreis door Noord- Midden- en Zuid-Amerika te hebben gemaakt heeft hij nu gekozen om zijn kwaliteiten in te gaan zetten in de rol van consultant bij Adimon.

Nils wordt gekenmerkt door zijn positieve kijk op mensen en organisaties, waarbij altijd ruimte is voor ideeën, kansen en mogelijkheden. Hij krijgt energie van het vertalen van strategische keuzes naar projecten die een organisatie écht vooruit helpen. Het creëren van een optimale werkomgeving, waarbinnen mensen met elkaar in verbinding staan, samen vooruitgang boeken en mooie resultaten bereiken is wat hem drijft.

Nils is bereikbaar via Nils.vandereijt@adimon.nl


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page