top of page

Welkom Muriël Verbeek | Consultant


Per 1 maart 2018 is Muriël Verbeek gestart als consultant bij Adimon. Ze heeft de bachelor Economie en Bedrijfseconomie en de master Economics aan Tilburg University afgerond. Deze opleiding heeft er onder andere voor gezorgd dat analytisch redeneren een van Muriël haar sterke eigenschappen is. Ze legt makkelijk verbanden en houdt rekening met verschillende mogelijke ontwikkelingen. Muriël heeft haar masterthesis geschreven over de gevolgen van beleid dat als doel heeft om energieverbruik te verminderen.

Naast haar studie heeft Muriël deelgenomen aan het Outreaching Honours Program van de universiteit dat zich richt op excellente en ambitieuze studenten en hen leert om complexe (maatschappelijke) problemen op te lossen op een innovatieve en creatieve manier.

Muriël is te omschrijven als sociaal en gedreven. Ze is een teamspeler met een oog voor detail. Zij is bereikbaar via Muriel.verbeek@adimon.nl


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page