Please reload

Recente berichten

Welkom Muriël Verbeek | Consultant

16 Mar 2018

Per 1 maart 2018 is Muriël Verbeek gestart als consultant bij Adimon. Ze heeft de bachelor Economie en Bedrijfseconomie en de master Economics aan Tilburg University afgerond. Deze opleiding heeft er onder andere voor gezorgd dat analytisch redeneren een van Muriël haar sterke eigenschappen is. Ze legt makkelijk verbanden en houdt rekening met verschillende mogelijke ontwikkelingen. Muriël heeft haar masterthesis geschreven over de gevolgen van beleid dat als doel heeft om energieverbruik te verminderen.
 

Naast haar studie heeft Muriël deelgenomen aan het Outreaching Honours Program van de universiteit dat zich richt op excellente en ambitieuze studenten en hen leert om complexe (maatschappelijke) problemen op te lossen op een innovatieve en creatieve manier.


Muriël is te omschrijven als sociaal en gedreven. Ze is een teamspeler met een oog voor detail. Zij is bereikbaar via Muriel.verbeek@adimon.nl

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON