Welkom Keetie Bleijenberg | Office Manager/Management Assistent


Keetie Bleijenberg is per 15 augustus 2017 gestart bij Adimon als Office Manager/Management Assistent. Ze heeft Eventmanagement gestudeerd in Breda. Deze studie sloot goed aan bij haar passie voor regelen en organiseren.

In verschillende spin in het web functies heeft Keetie de afgelopen jaren ervaring opgedaan, waarbij de afwisselende werkzaamheden en onvoorspelbare werkdagen haar telkens weer nieuwe energie gaven. In haar combi-rol bij Adimon is ze verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen op kantoor en ondersteuning van het management. Keetie is bereikbaar via keetie.bleijenberg@adimon.nlRecente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON