top of page

Adimon verstevigd positie in Midden Nederland


Nieuw kantoor in centrum Zeist Met ingang van juni 2017 bestendigd Adimon haar koers met de fysieke aanwezigheid in de regio Utrecht. Het nieuwe kantoor in centrum Zeist heeft een strategische ligging in een heel belangrijk deel van Nederland wat betreft ons werkgebied. Al sinds 2013 zijn wij actief in het Midden van het land en hebben wij veel projecten opgeleverd. Onze klanten wisten ons ondanks de afstand naar ons hoofdkantoor in Breda al goed te vinden. Met deze uitbreiding hebben wij een betere zichtbaarheid voor onze klanten en kunnen wij ook sneller inspelen op signalen uit onze omgeving. Naast bezoekadres voor klanten en relaties, biedt het kantoor ons uiteraard ook de nodige werkplekken voor de uitbreidingen die wij de afgelopen tijd hebben gedaan zodat onze medewerkers een goede uitvalsbasis hebben voor ons consultancy werk.

Het pand genaamd “Kosmos”, gelegen aan de Driebergseweg nummer 2 te Zeist, is een karakteristiek gebouw met historie en uitstraling van buiten en van binnen. Wij voelen ons hier dan ook thuis, net zoals onze klanten zich thuis en vertrouwd zullen voelen. De koffie staat klaar….


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page