Please reload

Recente berichten

Welkom Ard van Diepen | Consultant bij Adimon

1 May 2017

Ard van Diepen is per 1 mei als consultant gestart bij Adimon. Ard heeft de bachelor Human Resource Management (HRM) afgerond en een extended master Organisatiewetenschappen behaald aan Tilburg University. Ard heeft tijdens zijn extended master een jaar lang stage gelopen bij een zorginstelling en zijn masterthesis geschreven over de implementatie van zelfsturende teams. Hierna ging hij aan de slag bij een adviesbureau, waar Ard opdrachten deed op het gebied van kwaliteitsmanagement, zelforganisatie en teamontwikkeling.  

Samen met mensen werken aan het realiseren van hun ambities en uitdagingen in een veilig en open klimaat, waar samen leren het uitgangspunt vormt is waar Ard enthousiast van wordt. Wederzijds vertrouwen in elkaar en elkaars kwaliteiten vormen de basis voor het nemen van verantwoordelijkheid en groei.

Ard beschikt over een goed analytisch vermogen waarmee hij veelal oplossingsgericht denkt en handelt. Met een proactieve instelling en een kritische blik draagt hij op constructieve wijze bij aan het realiseren van het gewenste resultaat. Binnen Adimon is Ard de drijvende kracht voor het analyseren van bedrijfsprocessen en samenwerkingen, het vertalen van verandervraagstukken naar werkbare oplossingen op team en individueel niveau. 

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON