Because we care: “rennen voor het Ronald McDonald Huis”


Medewerkers van Adimon hebben deelgenomen aan de Singelloop in Breda voor een opbrengst voor het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. Onze sportieve inspanning werd gewaardeerd en daarom mochten Algemeen directeur Ivo Melis en Consultant Lars van Poppel het bedrag van € 1.500,- persoonlijk komen overhandigen. Met onze steun willen wij mede mogelijk maken dat ouders een plekje hebben dichtbij hun zieke kind. Om te slapen en te eten, maar ook om in een huiselijke omgeving samen tot rust te komen. Adimon zal de komende Singelloop in Breda wederom rennen voor het Ronald McDonald Huis.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON