top of page

Adimon voor Gezonde Zorg - Inspiratiesessie met zorgondernemers


In december organiseert één van onze samenwerkingspartners een inspiratiesessie over gezonde zorg. Verzuim gaat over gedrag en daarom organiseren wij als partner een interactieve workshop, waarbij deelnemers toewerken naar concrete acties om gezond gedrag binnen hun organisatie te stimuleren en verzuim op een effectieve en efficiënte manier te voorkomen en te beheersen.

We geven een lezing over de marktontwikkelingen in relatie tot gezondheid en ziekteverzuim. Daarbij staan wij stil bij de stijgende tendens van ziekteverzuim in de zorg, de nieuwe CAO VVT en de aangescherpte wetgeving inzake de registratie van de aard en oorzaak van verzuim.

Gedurende de dag is er volop ruimte voor discussie en reflectie. Besproken best practices bundelen wij in een inspiratiegids, welke wij na afloop aan onze relaties aanbieden.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page