Please reload

Recente berichten

Boek “Because we care” voor de zorgmarkt

18 Nov 2016

Onze jarenlange ervaringen in de zorg hebben wij vertaald naar programma’s waarmee wij zorgorganisaties als strategisch partner bijstaan in hun organisatieverandering. Deze programma’s en onze persoonlijke aanpak, expertise en werkwijze hebben wij gebundeld in een overzichtelijk boek voor de Zorg & het sociale domein.


De programma’s gaan over het optimaal faciliteren van zorgprofessionals, meer tijd te organiseren voor de cliënt/patiënt, van rennen naar plannen te bewegen, organisaties fit te maken voor de toekomst, transities te stroomlijnen en om een optimaal dienstenpalet samen te stellen.

 

Wil je het boek “because we care” voor de zorgmarkt ontvangen? Schrijf je dan hier in. Voor meer informatie over de programma’s of om eens te sparren over onze werkwijze, aarzel niet om contact op te nemen via  +31 (0) 85 5000 600

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON