top of page

Welkom Marco Bruggeman | Directeur Zorg bij Adimon


Per 1 oktober 2016 is Marco Bruggeman gestart als Directeur Zorg bij Adimon. Ruim 25 jaar heeft Marco met grote passie gewerkt aan ambities en vraagstukken binnen zorgorganisaties. Met zijn brede ervaring, van verpleegkundige tot bestuurder en toezichthouder, zet hij zijn kennis nu actief in bij Adimon en werkt samen met opdrachtgevers naar de concrete realisatie van duurzame oplossingen en antwoorden binnen de zorg.

“De uitdaging is om, met de inachtneming van wet -en regelgeving en de eisen vanuit de gemeente, verzekeraars & inspecties, je veranderopgave proactief voor ogen te hebben en de juiste inzet en begeleiding hierin te organiseren. Zo goed mogelijk aansluiten op de behoefte en vraag van de cliënt en patiënt”. Marco heeft hiervoor samen met het team van Adimon een 6-tal sterke programma’s opgezet welke onze aanpak gericht op het activeren van een organisatie en het realiseren van verbetering en verandering in de praktijk, weergeven.

Een van de grootste drijfveren van Marco is om binnen (complexe) vraagstukken, met een (grote) impact in het leven van mensen, vanuit de verbinding te zoeken naar de eenvoud en passie. Vanuit hier komt hij in samenwerking tot concrete acties waarmee resultaten echt worden bereikt. Daarbij is inzicht en transparantie nodig in het proces en tussen diverse partijen met verschillende belangen. Een gezamenlijk doel staat centraal. De juiste condities creëren om tot realisatiekracht te komen om antwoorden en oplossingen te geven aan de mensen die hier om vragen en er toe doen. Because we care.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page