top of page

Twee unieke bedrijven fuseren naar één.


Na een fusie en een acquisitie is er een nieuw technisch bedrijf ontstaan dat synergie voordelen wil behalen tussen verkoopkanalen en technische know-how op gebied van netwerk oplossingen. De opdrachtgever is een consortium van aandeelhouders die met elkaar een zakelijke overeenkomst zijn aangegaan maar ook met elkaar samenwerken.

We zijn gevraagd om met ruime expertise op dit gebied de begeleiding vorm te geven aan deze transitie. Wij zijn adviseur en sparringpartner voor alle betrokkenen en begeleiden de organisaties naar een integratie agenda.

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “Transitie” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page