top of page

Verlies op facilitaire dienstverlening binnen een ziekenhuis


Er speelt een behoorlijk aantal zaken door elkaar binnen de facilitaire dienstverlening van de opdrachtgever. Een hoog verzuim, een hoog verloop, vertrouwen over en weer is een issue en de interne klant leveranciers afspraken staan onder druk. We zijn benaderd met de centrale vraagstelling: “breng voor ons in kaart hoe de bedrijfssituatie in elkaar zit op gebied van medewerkers, management en productiestromen”.

We zetten een Quick scan in om het functioneren van de organisatie in kaart te brengen en leveren vanuit hier meteen de belangrijkste inzichten op binnen een doorlooptijd van drie weken. De uitkomsten leggen we vast in een compact rapport met aanbevelingen. Veel belangrijker, we brengen groepen bij elkaar om met elkaar te bespreken wat er aan de hand is. En zo ontstaat er een vertrekpunt voor verbetering.

Wij passen regelmatig een Quick scan methodiek toe. Dit levert in een korte tijd meteen belangrijke inzichten op te leveren voor de organisatie. Meer informatie over onze werkwijze? Of wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Lees meer over ons programma “optimale ondersteuning voor zorgprofessionals” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page