Nieuw bedrijfsvoeringsmodel voor een JGZ instelling


Het moederbedrijf ziet een herstart van bestaande begeleidingsactiviteiten binnen de JGZ alleen succesvol worden in een nieuwe juridische entiteit. Het bedrijf moet klaar gemaakt worden om vorm en inhoud te geven aan haar nieuwe taak.

Niet alleen is er sprake van te hoge personeelskosten in de backoffice, er worden ook nieuwe systemen geïmplementeerd en er wordt meer generiek gewerkt in de primaire processen. We bieden begeleiding bij de herinrichting van de organisatie en ondersteuning in het behalen van de doelstelling om personeelskosten in lijn te brengen met de omzetontwikkeling en om de frictie in de functiemix van 26 FTE op te lossen door een nieuw functiehuis in te richten.

Ons uitgangspunt is het realiseren van de meest gezonde situatie voor de organisatie zodat doelstellingen worden bereikt. De gewenste eindsituatie wordt glashelder in kaart gebracht en vastgelegd. Alle bedrijfsprocessen worden uitgewerkt op procesniveau.

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “Transitie” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON