top of page

Grip en regie op personeelskosten bij een facilitaire dienstverlener


Een landelijk werkende organisatie in de facilitaire dienstverlening kampt met een grote uitdaging op gebied van beheersbaarheid van personeelskosten. Effecten zijn een hoog verzuim met alle gevolgen van dien.

Wij nodigen iedereen met een verzuimpatroon uit voor een gesprek over gezondheid tijdens gezondheidsdagen. Zo breng je aandacht dicht bij de medewerkers over wie het gaat. Daarnaast benaderen wij ook verzuim als gedrag en gaat het

wat ons betreft om gezond gedrag bespreekbaar te maken. Dat vraagt gesprekstechnieken en feilloze stuurinformatie. Binnen twee weken zijn 1.100 medewerkers uitgenodigd met een opkomst van ruim 70%. Nu worden patronen zichtbaar en weten we waar we aan kunnen gaan werken.

Voor meer informatie over onze werkwijze of wil je eens sparren over gezonde zorg binnen jouw organisatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page