top of page

Non conforme tarieven Hulp bij Huishouden dwingt tot reorganisatie


Onze opdrachtgever kiest ervoor om niet mee te gaan met tarieven die onder de code verantwoordelijk marktgedrag liggen binnen thuisondersteuning. Een aantal Gemeenten zetten de tarieven toch door en drijft daarmee dienstverlening naar de goedkoopste marktpartijen met werkverlies als gevolg voor onze opdrachtgever.

Wij kiezen voor vaste banen waar mogelijk en laten alle medewerkers met een vast contract een keuze voor baanbehoud binnen een ander inkoopgebied. Nu ontstaat er ruimte binnen de begroting omdat er geen grote saneringskosten gemaakt hoeven te worden die niet betaald kunnen worden. Vakbonden en Ondernemingsraden gaan mee in het verhaal en laten in de pers weten dat de Gemeenten onverantwoord gedrag laten zien.

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “Transitie” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page