Please reload

Recente berichten

Non conforme tarieven Hulp bij Huishouden dwingt tot reorganisatie

2 Nov 2015

Onze opdrachtgever kiest ervoor om niet mee te gaan met tarieven die onder de code verantwoordelijk marktgedrag liggen binnen thuisondersteuning. Een aantal Gemeenten zetten de tarieven toch door en drijft daarmee dienstverlening naar de goedkoopste marktpartijen met werkverlies als gevolg voor onze opdrachtgever.

 

Wij kiezen voor vaste banen waar mogelijk en laten alle medewerkers met een vast contract een keuze voor baanbehoud binnen een ander inkoopgebied. Nu ontstaat er ruimte binnen de begroting omdat er geen grote saneringskosten gemaakt hoeven te worden die niet betaald kunnen worden. Vakbonden en Ondernemingsraden gaan mee in het verhaal en laten in de pers weten dat de Gemeenten onverantwoord gedrag laten zien.

 

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “Transitie” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600 

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON