top of page

Productieproblemen door drukkend tekort aan psychiaters bij GGZ instelling


We zijn gevraagd om een aanpak op te maken voor de opdrachtgever om psychiaters op de markt aan te trekken, duurzaam te verbinden en te behouden binnen de organisatie omdat er een drukkend tekort is ontstaan aan psychiaters. Er worden hoge inhuurkosten gemaakt en er is onvoldoende samenhang tussen de collega psychiaters en een hoge werkdruk op de werkvloer. Uiteindelijk zijn cliënten hier de dupe van omdat er om deze problemen heen wordt georganiseerd.

Wij herkennen deze problematiek bij andere GGZ instellingen. Daarom staat onze analyse in overzichtelijke rapportages ook open voor andere instellingen. Onze inzichten delen wij graag om organisaties die niet voldoende aansluiten op het aanbod binnen een schaarse arbeidsmarkt te ondersteunen in de opzet van een succesvolle en duurzame aanpak.

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “meer tijd voor de cliënt / patiënt” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page