top of page

Nieuwe toekomst na overname VVT instelling


Als uitbreiding van haar activiteiten heeft de opdrachtgever een VVT organisatie in zijn geheel overgenomen voor 1 euro ter voorkoming van faillissement van de betreffende organisatie. Nu moet het bedrijf levensvatbaar gemaakt en bestendig voor de toekomst binnen de kaders van een business case met een doorlooptijd van 8 maanden.

Op verzoek bieden we transitiebegeleiding na de koop. Wij bemensen tijdelijk posities om vorm en inhoud te geven aan de nodige transitie, geven richting en sturing aan operationele processen en zorgen dat het nieuwe bedrijfsmodel van a tot z levend wordt in de organisatie. Ook de gehele reorganisatie geven wij vorm.

Meer informatie over onze werkwijze? Bekijk ook ons programma “Transitie” of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 85 5000 600


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle
RSS Feed
bottom of page