top of page

OVER ADIMON

Adimon heeft haar sporen verdiend in projecten die positieve impact hebben op het voortbestaan van organisaties. Wij geloven dat mensen altijd het uitgangspunt moeten zijn bij iedere verandering. En dat mensen wel willen veranderen, maar niet veranderd willen worden. Daarmee voeren wij alleen díe plannen uit die de uitvoering ondersteunen. Daar willen wij de beste in zijn. Adimon is sinds 2002 actief in de sectoren
Zorg & het sociale domein en Industrie. Wij zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Onze kernwaarden zijn sterk verankerd in ons doen en laten en daarmee in onze mensen. 
Wij zijn open, wij zijn samen en wij zijn positief.
Because we care.

Vorming van visie, doelstellingen en concepten
Organiseren van flexibilisering
Optimaliseren van productiviteit en het borgen van zelforganisatie
Optimaliseren van facilitaire (niet primaire) processen
Fuseren, reorganiseren en overnames 
Succesvol verkopen
en aanbesteden
Changemanagement
Cultuurverandering

Waar zijn we actief?

Adimon werkt in de sectoren Zorg & het Sociale domein en Industrie. Twee wezenlijk verschillende sectoren waarbij we de kennis, ervaringen en inzichten, die we opdoen in de ene branche, toepassen in de andere en vice versa. Dit levert nieuwe en verfrissende inzichten, vergezichten en werkwijzen op waar onze opdrachtgevers van profiteren. 

 

Hoe werken we?

‘Because we care’ is niet voor niets ons credo. Juist de menselijke klik leidt tot onvermoede resultaten. Geen afstand, elkaar recht in de ogen kunnen kijken, kleur bekennen. Geïnteresseerd zijn en betrokkenheid tonen. Daar staan we voor.  Oprecht samenwerken is niet alleen prettiger, het levert ook meer rendement op.

 

Meer weten over Adimon? Bekijk de site, lees onze teksten en maak een afspraak. We hebben je nog veel meer te vertellen.

bottom of page