Optimale ondersteuning voor zorgprofessionals

De situatie van de opdrachtgever

Een zorgorganisatie werkte met twee planpakketten waardoor de twee beschikbare medewerkerpools onderling niet konden worden uitgewisseld. Door twee koppelingen met het verloningspakket was het niet altijd duidelijk wie er voor de organisatie werkten. De voorziening van openstaande diensten verliep daardoor niet goed. Veel medewerkers waren bezig met het controleren van medewerkers uit het primair proces. Kortom, er was geen goede ondersteuning voor de zorgprofessional, veel administratief compensatiewerk en geen duidelijke rapportage en financiële administratie.
 

Onze oplossing

Wij hebben een nieuw planpakket geïmplementeerd dat het volledige planningsproces voor zorgprofessionals ondersteunt. Hiermee is het onnodig controleren en verstoren van het primair proces niet meer nodig. Het plannen kan deels geautomatiseerd gebeuren en de koppeling tussen tijdsbesteding en het registreren van werktijd naar productcodes verloopt geautomatiseerd. Dit laatste leverde al 7% meer declaratie uren op. Bovendien hebben zorgprofessionals volledige regie op het indelen van eigen uren binnen beschikbare diensten. Zo wordt de eigen regie van zorgprofessionals ondersteund en wordt de administratieve last met zeker 10% verlicht.

ADIMON BV


Email: 

info@adimon.nl

CONTACT

We willen graag meer weten over je organisatie, je vragen en kansen en hoe we daarbij kunnen helpen. Als we een afspraak maken, hebben we de tijd voor elkaar.
En let op: vanaf het moment dat je contact met ons hebt, gaat er iets bewegen. 
Mail info@adimon.nl.

 

Wil je eerst meer weten? Vul dan hier onderstaand reactieformulier in en we antwoorden zo snel mogelijk. 

COLOFON